Slimme oplossingen voor slimme bedrijven

Wij dragen zorg voor uw probleem en komen met een oplossing op maat.

Eerlijke en transparente hosting is waar wij voor gaan. Wij beloven je kwalitatieve hosting voor een voordelige prijs. In onze algemene voorwaarden vindt u geen kleine lettertjes. Wij doen ons uiterste best om u te voorzien van excellente hosting.

175
Tevreden klanten
75 %
Kwartaal groei
185
Projecten afgerond
785 GB
Data Verplaatst

Ervaringen

Ik ben net begonnen met mijn kapsalon en heb met het advies van Hakan een e-mailhosting pakket afgesloten. Zo heb ik een professionele e-mailadres, zonder dat ik nog hoef na te denken over mijn website. Dat komt gelukkig later wel!

Ella Hairstyling Eigenaar kapsalon en kapster www.ellahairstyling.nl

Hakan heeft ons advies gegeven over de grootte van de hosting en de manier waarop wij onze site konden laten hosten. De website werkt hierdoor optimaal en snel.

NODAYBUTTODAY Eigenaar/schrijver www.nodaybuttoday.nl

Hakan heeft in de avonduren de website en e-mailaccounts verhuisd. Dit verliep vlekkeloos en we waren de volgende ochtend weer online.

Bloemetje Kinderopvang Eigenaar www.bloemetjekinderopvang.nl

Data-adviseur Hakan heeft de verhuizing binnen no-time voor elkaar gekregen. Zijn manier van communiceren en ons up to date houden over het proces was heel fijn.

Beauty Revolution Eigenaar kapsalon en kapster www.beautyrevolution.nl

Data-adviseur Hakan heeft ons geadviseerd om eerst aan de marketing te werken en heeft ons daarmee geholpen. Tevens laten we e-mails van onze professionele e-mailadres doorsturen naar onze persoonlijke e-mailadres. Wel zo makkelijk!

Dilozan Deegwaren & Catering Eigenaar www.dilozan.nl

Onze visie

Hosting voor slimme bedrijven

Persoonlijk

Wij willen niet dat u het gevoel krijgt dat u een klantnummer bent. Geen klantnummer 574884, maar een persoonlijke benadering. Wij willen uw zorgen afnemen en dat kan natuurlijk alleen met een eerlijke en authentieke werkwijze. U krijgt geen verborgen kosten of afspraken wanneer u met ons werkt.

Advies

Wij willen u graag voorzien van goed advies. Uiteraard denken wij met u mee over uw probleem en ondersteunen u daarin. Heeft u specifieke wensen voor uw hosting/website: dan zorgen wij ervoor dat het mogelijk wordt. U kunt ons bellen of e-mailen voor vrijblijvend advies.

Support

Wij zorgen ervoor dat u met al uw vragen bij ons terecht kan. Geen 0900 nummer of een ticket, gewoon support zoals het hoort. U kunt ons via e-mail en telefoon bereiken. Mochten wij niet opnemen, dan wordt u binnen 24-48 uur teruggebeld. Via de e-mail reageren we binnen 4 tot 8 uur.

Onze samenwerkingspartners

Samen worden we sterker en met deze partners groeien we samen

© 2017 Your Smart Hosting.

Click Me