03 aug

Verhuizen van je website

U bent niet tevreden met uw huidige hosting provider of wilt overstappen, omdat u daarmee kosten bespaart. Het maakt niet uit wat de reden is, voordat u begint met het verhuisproces, moet u aan een aantal punten denken. Hieronder de stappen die u moet volgen om dit succesvol te laten verlopen.

Het allerbelangrijkste om te weten is een back-up afnemen van uw website. Dat kan via de control panel die uw provider u gegeven heeft of via FTP. Tevens is het aangeraden om uw database en e-mail te back-uppen. Met Filezilla (hier te downloaden) kunt u inloggen op uw FTP en uw gegevens kopiëren. Nadat u alle gegevens heeft, plaatst u deze bij uw nieuwe provider. Vindt u het lastig om het verhuisproces te starten? Dan kunt u teamlid Hakan geheel vrijblijvend benaderen en kan hij u kosteloos helpen met de verhuizing. Wij garanderen de verhuizing en zorgen dat uw website in de avonduren overgezet wordt, zodat u en uw klanten geen last ondervinden van de verhuizing. Tevens gaan wij voor 100% privacy, waarbij uw e-mails en andere inhoudelijke gegevens beveiligd overgezet worden.

Deel op

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.