03 aug

SSL certificaat, wat is dat?

U hoort het wel vaker ‘SSL certificaat voor uw website’, maar wat is dat nou precies? Een SSL certificaat staat voor Secure Sockets Layer, kort samengevat: een manier om de inhoud van je website te beveiligen.

In deze tijden is het belangrijk om uw website te beveiligen en vooral uw gebruikers te voorzien van een veilig gevoel. Met een SSL certificaat zorgt u daar voor! U kunt bij uw SSL certificaat ervoor kiezen om alle domein extensies en subdomeinen te beveiligen. Mijn advies duidt dan ook: doen! Het kost u niets extra en het zorgt ervoor dat alle inhoud volledig beveiligd is. Vergeet niet bij uw website de functie SSL aan te zetten. Tevens heeft WordPress en andere bekende CMS systemen daar een plug-in voor. Het goede nieuws is: bij onze hosting krijgt u gratis een SSL certificaat en kunt u hem zelf hier aanvragen. Mocht u er niet uitkomen, dan kunnen wij dat uiteraard kosteloos voor u doen.

Deel op

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.